Experten efter överkörningen: ”De totalkrossade Na’vis hopp” appeared first on E-sport.

"/>Experten efter överkörningen: ”De totalkrossade Na’vis hopp” appeared first on E-sport.

">

Experten efter överkörningen: ”De totalkrossade Na’vis hopp”

Team Solomid vidare till final på Dreamhack Valencia
Team Solomid vidare till final på Dreamhack Valencia

Enligt Duncan ”Thorin” Shields är Team Solomid snäppet bättre än Na’vi på världsrankingen.
Räknat i rena resultat är det dock Na’vi som den senaste tiden imponerat, men i semifinalen bevisade TSM varför de rankas bättre.
– De totalkrossade Na’vis hopp, sa Auguste ”Semmler” Massonnat.

Danska Team Solomid, med René ”Cajunb” Borg i täten, stod länge inför en mental mur och kunde sällan leverera starka resultat på LAN, men när muren så småningom raserade fick danskarna ett enormt lyft och nya stora framgångar. Enligt experten Duncan ”Thorin” Shields är TSM just nu det näst bästa laget i världen, ett steg över Na’vi. Men räknat i rena resultat är det östeuropéerna som den senaste tiden imponerat mest, med tre finalplatser på mindre än två månader. Trots det hamnar de alltså lägre än TSM på Thorins världsranking, en bedömning som skulle ställas på sin spets i lördagens första FACEIT-semifinal mellan de båda jättelagen.

”Det känns superbra”

Matchen fick en abrupt start när Ladislav ”Guardian” Kovács och hans vapenbröder i Na’vi totalt krossade danskarnas Mirage-offensiv, en insats som slutligen gav östeuropeerna en vinst med 16-6. Matchen gick vidare till danskarnas egna kartval, Train, där TSM kontrade med en minst lika hård överkörning.
– De totalkrossade Na’vis hopp om en 2-0 vinst, sa Auguste ”Semmler” Massonnat.

TSM släppte därefter aldrig greppet om matchen och fortsatte krossa östeuropeiska drömmar. Den sista kartan Dust2 blev nämligen något utav en repris, då danskarna återigen stod för en övertygande 16-5 vinst.
– Det är härligt. Speciellt eftersom vi spelade ganska dåligt på förra evenemanget känns det skönt att bevisa att det inte var en engångsföreteelse och studsa tillbaks till ännu en final, sa Peter ”Dupreeh” Rothmann efter vinsten.

The post Experten efter överkörningen: ”De totalkrossade Na’vis hopp” appeared first on E-sport.

You may also like

By