Fnatic gör om: pronax lämnar och dennis ansluter

Svenska Fnatic var en besvikelse i den senaste majorn Dreamhack Cluj och nu står det klart att Markus ”pronax” Wallsten lämnar laget och in kommer Dennis ”dennis” Edman som tidigare bland annat spelat för Gamers2.

Fnatic har legendstatus inom CS:GO efter att de bland annat vunnit två raka majors under 2015 men nu lämnar ”pronax” och ”dennis” ersätter som sagt. IGL-rollen (in-game-leader) tar Robin ”flusha” Rönnquist över.

– Jag känner mig hedrad att få den här möjligheten. Jag förstår om några av mina fans tror det är ett själviskt beslut med tanke på att vi just börjat åstadkomma starka resultat med Gamers2. Men att spela med den är linan har alltid varit en dröm för mig, och nu blir den förverkligad. Jag är mer än redo att lägga ned så mycket tid som bara möjligt för att ta tillbaka laget dit det hör hemma, säger dennis på Fnatics egen webbsida.

Ni kommer kanske ihåg dennis sjuka AK ACE mot Fnatic i december 2013? Om inte, se och njut:

ESP Pro League är annars tillbaka den 17 november då Fnatic möter Team Envyus samt SK Gaming. Vi återkommer med speltips inför dem. Mer intresserade av fotboll? Klicka här för fler speltips.

By