LoL - League of Legend esport

Semifinalsfokus i Worlds, League of Legends – bettingperspektiv

Gruppspelet avverkat, kvartsfinalerna likaså. Om två dagar ska finallagen i Worlds, världsmästerskapet i populära League of Legends koras. 

Fyra av de 16 lagen som var med när gruppspelet kickstartades lever kvar i turneringen, fortfarande med chansen på den hedervärda titeln som världsmästare och en rejäl vinstsumma. Dessa är: Origen, SKT T1, Fnatic samt KOO Tigers.

De två förstnämnda mot varandra, de två sistnämnda dito. Händelserna ska utspelas i Bryssel, där två biljetter till Berlin ligger i potten. Stora publikfester att vänta – såklart.

Testa vår favoritbookie för eSports! Öppna ett konto hos Betsafe och få 1 000 kr i välkomstbonus här!

Finns redan odds ute inför matcherna, såhär ser de ut i skrivandets stund (14:30, 22/10):

Origen – SK Telecom T1: 8,00 (Unibet) – 1,07 (Betsafe)
Fnatic – KOO Tigers: 1,50 (Unibet) – 2,62 (Bet365)

En match med en storfavorit, en som väntas bli mer tajt.

Värt att tänka på:

KOO Tigers vann, lite överraskande, kvartsfinalen mot de koreanska konkurrenterna KT Rolster, som hade pekats ut som en av de stora favoriterna att nå finalen i Berlin. Formen är toppad och det verkar passa laget att slå ur underläge – precis som nu mot Fnatic. Skrällchans?

– Jag ser fram emot att möta Fnatic. Jag erkänner att Huni (reds anm. Seong ”Huni” Hoon Heo) är en väldigt bra spelare som är självsäker, men jag tror han saknar erfarenhet. Så jag tror jag kan slå honom, säger Song ”Smeb” Kyung-ho enligt Aftonbladet om motståndarnas ”Huni” som han kommer ryka ihop med i Top Lane.

För fler odds och spelobjekt, titta in i vår oddsjämförelse.

By