Toppspelaren tar paus: ”Jag har tappat självförtroendet” appeared first on E-sport.

"/>Toppspelaren tar paus: ”Jag har tappat självförtroendet” appeared first on E-sport.

">

Toppspelaren tar paus: ”Jag har tappat självförtroendet”

En bild på Adrian när han förmodligen hade självförtroende
En bild på Adrian, då han förmodligen hade självförtroende

Team Impulse spelar i den absoluta toppen av Nordamerikanska LCS.
Men nu bleknar hoppet om fortsatt framgång, då support-spelaren Adrian ”Adrian” Ma tar paus.
”Jag har tappat mitt självförtroende”, skriver Adrian på twitter.

Team Impulse är ett ynka steg från första platsen i den nordamerikanska LCS-ligan. Men nu bleknar hoppet om fortsatt framgång, då support-spelaren Adrian ”Adrian” Ma väljer att ta paus. Bakgrunden till beslutet ska vara att Team Impulse-spelaren tappat en av de viktigaste ingredienserna en toppspelare behöver: Självförtroendet.
”Jag har inte levt upp till våra förväntningar och vad jag än gör så räcker det inte. Jag kommer temporärt ta ett steg tillbaka från support-rollen eftersom jag tappat mitt självförtroende.  Jag har inte presterat efter förväntningarna och det känns inte som jag är en del av laget. Förhoppningsvis kommer en paus hjälpa mig att hitta tillbaka”, skriver Adrian på twitter

The post Toppspelaren tar paus: ”Jag har tappat självförtroendet” appeared first on E-sport.

You may also like

By